Varmt välkomna ska vi vara!

Hej och välkommen till våran blogg om fett och socker!
Vi är tre 16 åriga tjejer vid namn Emlut, Alvur och Josef som en Decemberdag skaffade oss ett mål - att bli feta. Det var 25 grader kallt och olidligt, men vi såg en lösning: På två månader om ska vi äta massvis med fett och socker och förhoppningsvis kunna skaffa oss ett redigt lager underhudsfett, och Aldrig mer behöva frysa!
 
"Hur ska vi gå till väga då?"
Jo! Allt bygger på en enkel grundregel som man får komma ihågI all matlagning och bakning skall sockret ökas och fettmängden tredubblas. Men tyvvär så måste man - inte helt oväntat - börja begränsa sin vardag för att inom tidsramen kunna uppfylla vårt mål. Begräsningarna är:
 
1. Inga mer reasturang eller café besök.
Restaurang maten innehåller skrämmande lite fett, och under dietperioden kommer kroppen så fort den kan att vilja göra sig av med överflödiga kalorier. Går du helt plötsligt på restaurang så blir det en lucka i fettintagningsrutinen, och kroppen ser sin chans att mörda dina ansträngningar.
 
2. Ingen motion. Alls.
Brukar du gå till skolan? Kanske till och med cykla!? Sluta med det. Genast! Fem kilometers prommenad bränner lätt 300 kcalorier, och cykling vill vi inte ens tala om. Motionera så lite som möjligt. Ta hissen istället för trapporna och åk buss så ofta du kan. Om möjlighet finns, ta chansen att lifta till busshållplatsen.
 
3. Ständigt fokuserad.
Du kommer inte att kunna vila hjärnan en sekund. Ständigt vaksam!!! Håll alltid koll på när du åt senast och hur mycket du stoppar i dig. Glöm inte att alltid ha med dig en penningpung med jordnötter, och när du går ut, ta med nödproviant. Skulle du glömma att äta kan det vara livsviktigt. 
 
Tips: Shotta smör.
 
Nu hoppas vi att denna blogg blir inspirerande och underhållande att läsa. Vi ser bloggen som en stor hjälp på traven i förbredelserna för winter 2013. Och åter igen, Välkommen!
//Josef

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback